Zlatan Ibrahimović sluit zich aan bij Visa in aanloop naar het FIFA WK voetbal 2018 Rusland™

17/04/2018

Press Release Image

Brussel, 17 april 2018

– Visa Inc. (NYSE:V) heeft vandaag profvoetballer Zlatan Ibrahimović aangekondigd als het nieuwe gezicht van haar wereldwijde marketingcampagne in aanloop naar het FIFA WK voetbal 2018 in Rusland. Als de officiële partner betaal dienstverlening van FIFA, zal Visa in samenwerking met Zlatan fans helpen geen moment te missen van alle actie deze zomer.

“Ik ben ongelooflijk trots om samen te werken met de wereldleider in betalingen,” zegt Zlatan Ibrahimović, topatleet en nieuw gezicht van de Visa’s FIFA World Cup™ campagne. “Ik probeer altijd de beste te zijn in voetbal, dus een samenwerking met Visa staat voor hetgeen waar ik constant naar streef – de beste zijn.”

Als een van de meest gevierde en actieve voetballers in de wereld, heeft Zlatan 33 bekers gewonnen in zijn carrière, spelend voor negen teams door heel Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, Zweden en de Verenigde Staten. Zlatan wordt beschouwd als een van de beste spitsen en voetballers van zijn generatie.

Zlatan is niet alleen bekend om zijn sporttalent, maar ook om zijn karakter en wereldwijde erkenning. Geboren in Zweden met een Bosnische vader en Kroatische moeder, spreekt deze voetballegende, ambassadeur van de Verenigde Naties en zakenman, vijf talen en belichaamt hij het wereldwijde karakter van het merk Visa.

“We zijn ons altijd bewust geweest van Zlatan’s indrukwekkende prestaties op het veld, universele aantrekkingskracht en kleurrijke persoonlijkheid”, aldus Lynne Biggar, Chief Marketing & Communications Officer, Visa Inc. “Bij Visa zijn wij erg enthousiast over de samenwerking met Zlatan om onze FIFA World Cup™ campagne en productinnovatie tot leven te brengen en met fans wereldwijd contact te leggen. Zo laten we wederom zien: Visa is ‘Everywhere You Want To Be’.”

De reis van Visa en Zlatan gaat komende maand van start. Reis mee en sluit je aan bij de 31 miljoen volgers op Instagram via @iamzlatanibrahimovic of bezoek Visa.com.